Hundförsäkringsbolag

Hundförsäkringsbolag

Allmänt om hundförsäkringar

Att välja rätt hundförsäkringsbolag kanske inte är så lätt, speciellt inte om du är ny som hundägare. Det är just därför vi på försäkrahunden.se skapade denna hemsida. Generellt så kanske det för en hundägare inte spelar så stor roll vilken typ av hundförsäkring man har, man kanske tar det smidigaste alternativet att lägga till en hundförsäkring på sin hemförsäkring eller bilförsäkring. Men värt att veta är att det kan skilja sig markant från försäkringsbolag till försäkringsbolag när man skall försäkra sin hund. De viktigaste faktorerna att undersöka när man ska välja hundförsäkring är bland annat månadskostnaden, fast och rörlig självrisk, kontra till vad som faktiskt ingår i själva hundförsäkringen. I vissa hundförsäkringar så ingår exempelvis medicin och rehabilitering i deras basutbud och hos andra så kanske just dessa saker är tilläggsförsäkringar.

Vi på försäkrahunden.se rekommenderar den generellt bästa och mest lönsamma hundförsäkringen till kunden, vilket kan vara olika från fall till fall beroende på vad för hundras du har. Det är oftast bäst med en heltäckande hundförsäkring med bra villkor och låga kostnader. På så vis så får din hund den hjälp när olyckan sker, samtidigt som du kan känna dig tryggare ur ett ekonomiskt perspektiv.

moderna-hundförsäkring

Moderna Försäkringar

Moderna har funnits länge och erbjuder många olika försäkringar, bland annat hundförsäkringar. Moderna har en låg månadskostnad och en låg självrisk när det kommer till hundförsäkringar.

ica-hundförsäkring

Ica Försäkring

Ica är ett väletablerat varumärke som även erbjuder hundförsäkring. Ica hundförsäkring går som filial under Svedea och får därmed en bred kunskap och erfarenhet som Svedea har. Ica hundförsäkring erbjuder mycket till ett bra pris.  

svedea-hundförsäkring

Svedea Försäkring

Svedea jobbar med enkelheten när det kommer till hundförsäkringar. Företager är kundägt och de har också en av de lägsta månadskostnaderna när det kommer till hundförsäkring, samtidigt som de har en låg självrisk och endast 15% i rörlig självrisk.

Agria-hundförsäkring

Agria Djurförsäkring

Agria djurförsäkring är det vanligaste och mest etablerade varumärket när det kommer till djurförsäkringar. De har en mycket god kunskap och erfarenhet samtidigt som de erbjuder mycket bra kundservice. Agria djurförsäkring har flera djuruppfödare och flera djurorganisationer. De har en något högre månadskostnad och 25% i rörlig självrisk.

if-hundförsäkring

If Försäkringar

If är ett av de största försäkringsbolag som har en av de högsta ersättningar för veterinärvård i deras hundförsäkring.  De har dock den näst högsta fasta självrisken som gör att de rankas lite lägre av oss på försäkrahund.se

Sveland logga

Sveland Djurförsäkringar

Sveland djurförsäkringar är också ett väldigt känt varumärke när det kommer till hund och andra djurförsäkringar. De erbjuder en bra hundförsäkring till ett lite högre pris men har en bred erfarenhet och en bra kundservice.

folksam-hundförsäkring

Folksam Försäkringar

Folksam är också ett kundägt försäkringsbolag som har funnits väldigt länge. Deras hundförsäkring är indelad i tre olika försäkringar, BAS, MELLAN och STOR. Du kan själv välja den hundförsäkring som passar dig bäst. Folksam och Svedea har den lägsta månadskostnaden för hundförsäkringar.

Dina logga

Dina Försäkringar

Dina är ett kundägt försäkringsbolag som jobbar nära deras kunder (serviceinriktade) Deras livförsäkring sjunker inte med hundens ålder men den upphör att gälla efter det att din hund blivit 11 år. De har 0 kr i självrisk vid rovdjursskador. De har också en tilläggsförsäkring för dig som är hunduppfödare.

Topp 5 hundförsäkringar

moderna-hundförsäkring

Moderna Försäkringar

Hundförsäkringsbolag

Bought By Many - Hundförsäkring

Bought By Many

Hundförsäkringsbolag

ica-hundförsäkring

Ica Försäkring

Hundförsäkringsbolag

svedea-hundförsäkring

Svedea Försäkring

Hundförsäkringsbolag

Agria-hundförsäkring

Agria Djurförsäkring

Hundförsäkringsbolag

Stäng meny