Jack Russel Terrier försäkring

Topp 3 bästa försäkring för Jack Russel Terrier

Billigast

5/5
4.3/5
3.5/5

Pris

5/5
ica hundförsäkring
4.3/5
moderna hundförsäkring
3.5/5

Försäkring Jack Russel Terrier

Näst intill alla som har en Jack Russel har sin hund försäkrad eftersom de vet att allt kan hända. När eller om olyckan, sjukdomen är framme så vill man dels veta att det inte kommer att påverka ens plånbok alltför mycket men också den hjälpen man får om man har sin hund försäkrad. Du kan försäkra din hund från så lite som 107 kr i månaden.

Du kan försäkra din Jack Russel Terrier mot olyckor, sjukdomar, MR & CT undersökningar, livförsäkring, medicin, ordinerat foder, rehabilitering och mycket mer. Välj mellan olika nivåer när det kommer till den fasta och rörliga självrisken. Du kan även lägga till en livförsäkring för din Jämthund för så lite som 7 kr i månaden.

I ovanstående exempel hos Lassie försäkringar så ingår även: 30.000 kr i veterinärvård, dolda fel, tandvård, kostnader för insomning, vård i hela Europa och obegränsat antal videosamtal till FirstVet.

Lassie hundförsäkring är ett utmärkt val när det kommer till att försäkra din Jack Russel Terrier. Det skiljer inte alls så mycket i  månadskostnad hos Ica eller Moderna försäkringsbolag. Det kan då vara värt och se vad som egentligen ingår i försäkringen hos respektive försäkringsbolag, Lassie erbjuder dock Sveriges högsta ersättning vid veterinärvård. 

Jack Russel Terrier

Ursprung

Jack Russel Terrier kommer ifrån England och är skapt för att vara uthållig, modig. Det var tänkt att Jack Russel skulle assistera foxhundarna vid rävjakt. Jack Russel är en av de största hundarna i terrier rasen. 2001 blev de godkända av Svenska Kennelklubben.

Hälsa

Jack Russel har inga direkt kända rassjukdomar, det är en sund och frisk ras.

Egenskaper

Jack Russel är en social och sällskaplig hundras med mycket mod och självförtroende. De är väldigt livliga alerta och aktiva hundar. 

Fysiska attribut

En Jack Russel är längre än av den är hög, deras mankhöjd är cirka 40-43cm och väger cirka 5-6kg. Deras päls kan både var slät, sträv och raggig. 

Stäng meny