Artiklar

Billigaste hundförsäkringen 2021

Billigaste hundförsäkringen

Många vill oftast hitta den billigaste hundförsäkringen, för visst är det skönt när man tecknat det billigaste och sedan skall betala fakturan? Premien på hundförsäkring kan skilja oerhört mycket beroende på vad du har för hund samt vilket bolag du tecknar din hundförsäkring hos. Vi gjorde en jämförelse för att lista den billigaste hundförsäkringen på marknaden. 

Cocker Spaniel

Dopinghunden Molly

Hunden Molly florerar flitigt på nyhetsflödena. Hon är nämligen en 5 årig Cocker Spaniel som är världens första dopinghund. Molly tillsammans med sina hundförare Jonna och Michael besöker olika idrottsföreningar och idrottsevenemang för att göra dopingkontroller.

hund-hos-veterinär

Så  här gör du om din hund har problem med magen

Problem med mage och tarm är en vanlig orsak till att hundar besöker veterinären. Får din hund diarré eller kräkningar så finns det saker du ska tänka på och som vi kommer skriva om här. Ofta är mag -och tarmproblem temporära och går över snabbt hos hundar. Det är vanligt att hunden kräks eller har diarré vid enstaka tillfällen, innan allt blir som det ska igen. Det är inget man behöver oroa sig över.

Viktiga saker att tänka på när du reser med din hund

Nu är semestern slut och det börjar närma sig regn, rusk och kyla i Sverige. Även om sommaren har varit väldigt varm här hemma så är vi många som börjar planera resa inför hösten och vintern. I år ska jag vara borta en längre period och vill därför ha med mig hunden. Jag gjorde lite research om vad som gäller när man reser med sin hund som jag delar med mig av, b.la vaccinationer, försäkringar och transportburar.

Funderar du på att skaffa hund?

Att äga en hund kanske inte alltid är så lätt, nedan listar vi om de viktigaste aspekterna att tänka på när man har eller är i tankarna för att skaffa hund.

Ofta tänker man att jag vill ha en hund och kanske då också skaffar sig en hund men vad man inte tänker på är vad det faktiskt handlar om och vilka ansvarsområden som följer med. Men det finns vissa regler och riktlinjer som bör följas. Vi kommer nedan att lista några utav dom.

Topp 5 hundförsäkringar

Lassie hundförsäkring

Lassie

Hundförsäkringsbolag

Many pets hundförsäkring

ManyPets

Hundförsäkringsbolag

moderna-hundförsäkring

Moderna Försäkringar

Hundförsäkringsbolag

ica-hundförsäkring

Ica Försäkring

Hundförsäkringsbolag

Agria-hundförsäkring

Agria Djurförsäkring

Hundförsäkringsbolag