Dansk-Svensk gårdshund försäkring

Dansk-Svensk gårdshund försäkring

Topp 3 bästa försäkring för Dansk-Svensk gårdshund

Billigast

5/5
4.3/5
3.5/5

Pris

5/5
moderna hundförsäkring
4.3/5
ica hundförsäkring
3.5/5

Försäkring Dansk-Svensk gårdshund

Näst intill alla som har en Dansk-Svensk gårdshund har sin hund försäkrad eftersom de vet att allt kan hända. När eller om olyckan, sjukdomen är framme så vill man dels veta att det inte kommer att påverka ens plånbok alltför mycket men också den hjälpen man får om man har sin hund försäkrad. Du kan försäkra din hund från så lite som 112 kr i månaden.

Du kan försäkra din Dansk-Svensk gårdshund mot olyckor, sjukdomar, MR & CT undersökningar, livförsäkring, medicin, ordinerat foder, rehabilitering och mycket mer. Välj mellan olika nivåer när det kommer till den fasta och rörliga självrisken. Du kan även lägga till en livförsäkring för din Dansk-Svensk gårdshund för så lite som 7 kr i månaden.

I ovanstående exempel hos Lassie försäkringar så ingår även: 30.000 kr i veterinärvård, dolda fel, tandvård, kostnader för insomning, vård i hela Europa och obegränsat antal videosamtal till FirstVet.

Lassie hundförsäkring är ett utmärkt val när det kommer till att försäkra din Dansk-Svensk gårdshund. Det skiljer en del i månadskostnad hos de andra försäkringsbolagen. Lassie erbjuder även Sveriges högs ersättning vid veterinärvård. 

Dansk-Svensk gårdshund

Ursprung

Dansk-Svensk gårdshund härstammar från Danmark och Sverige. Rasen erkändes i Sverige år 1987.

Hälsa

Dansk-Svensk gårdshund är en frisk hund med få hälsoproblem. Värt att nämna är att rasen kan ha problem med sina höften.

Egenskaper

Rasen gillas att aktiveras och tycker således om att arbeta både fysiskt och mentalt. Det är också en ras som kräver regelbunden stimulans.

Fysiska attribut

Dansk-Svensk gårdshund har en mankhöjd på cirka 34 – 37 cm för hanar och 32 – 35 cm för tikar. Deras huvud är relativt litet i förhållande till kroppen, pälsen är övervägande vit och de har en lång svans.