5/5
5/5

Lassie hundförsäkring

Lassie överblick

Lassie är den senaste aktören på den svenska hundförsäkringsmarknaden. Bolaget grundades så sent som 2020 och började med katt och hundförsäkringar i fjol. Genom Lassie hundförsäkring har man möjligheten att sänka sin premie genom preventiva åtgärder. De har hela 365 dagars veterinärvårdsskydd oavsett vilken hundras man har. Lassie hundförsäkringar erbjuder marknadens högsta ersättning för veterinärvård.

 

Lassie hundförsäkringar är ett innovativt hundförsäkringsbolag med mycket nytänk. Exempelvis genom deras app där de vill hjälpa hundägarna att med bl.a. olika hundkurser, förebyggande vård för din hund mm. I appen kan man om skadan är framme anmäla hundens skador. Lassie hundförsäkring är snabb enkel och bara några knapptryck ifrån. 

Betyg

Veterinärvård
Självrisk
Livförsäkring
Karenstid
Pris

Fördelar med Lassie hundförsäkring

Såhär beräknar du pris från Lassie

Här ser du skärmdumpar från processen du går igenom när du vill försäkra din hund hos Lassie hundförsäkring. Du behöver fylla i uppgifter om din hund samt ditt personnummer för att få ett pris. Processen är inte bindande utan endast till för att du ska se vad ditt pris blir. Klicka på bilderna för att förstora.

Vad ingår i Lassie hundförsäkring

Lassie hundförsäkring har lyssnat på vad marknaden vill ha och satsat mycket på det digitala. Med deras app kan man göra det mesta som rör ens hundförsäkring.

Med Lassie hundförsäkring så kan man välja mellan tre olika paket, Mini, Mellan och Stor. Gemensamma nämnare för samtliga hundförsäkringspaket är att det ingår veterinärvård för sjukdom och olyckor samt obegränsade videosamtal till veterinär via FirstVet. Om någonting händer din hund mm så kan du alltid kontakta kostnadsfritt en veterinär och rådfråga om du behöver uppsöka vård för din hund eller om det finns något du själv kan göra.

 

I paket Mellan och Stor så ingår även stora olika ersättningsbelopp för medicin samt avancerad diagnostik (MR & CT)

Lassie Stor hundförsäkring

Stor ger dig Lassies bästa och mest heltäckande hundförsäkring, som är en av marknadens främsta sett till dess innehåll. Vad som utmärker just Lassie är att de har marknadens högsta ersättning för veterinärvård. Medicin, MR & CT undersökning, dolda fel, kejsarsnitt, rehabilitering, foder mm ingår. Detta ingår i Lassie Stor:

Lassie Mellan hundförsäkring

Lassie Bas hundförsäkring

Pris Lassie hundförsäkring

Lassie erbjuder tre olika hundförsäkringar som täcker olika mycket. De kallar de för Mini, Mellan och Stor. Upp till 150.000 kr i veterinärvårsbelopp som är marknadens som också är marknadens högsta. Enligt vårt exempel kostar Lassie hundförsäkring 181 kr/månad, vilket vi tycker är ett bra pris som även täcker mycket. Men priset går att få ner så lågt som 134 kr/månad beroende på vad man vill skall ingå samt vilka självriskkostnader man väljer. Tryck på knappen nedan för att beräkna just ditt pris.

Självrisk

Med Lassies hundförsäkring så kan man välja mellan 15% eller 25% i rörlig självrisk. I fast självrisk så går det att välja mellan 1500 kr eller 3500 kr

Lassie har en självriskperiod på 365 dagar vilket är marknadens längsta. Vilket betyder att du endast behöver betala den fasta självrisken vid upprepade besök en gång under karenstiden på 365 dagar. 

Veterinärvårdsförsäkring

Har sedan 2021 har Sveriges just nu högsta veterinärvårdsförsäkring på upp till 150.000 kr i deras Stor hundförsäkring.

Fakta Lassie

Support & Skadeanmälan

Du kanske även gillar

Du kanske även gillar