Siberian husky försäkring

Topp 3 bästa försäkring för Siberian husky

Billigast

5/5
4.3/5
3.5/5

Pris

5/5
ica hundförsäkring
4.3/5
moderna hundförsäkring
3.5/5

Försäkring Siberian husky

Näst intill alla som har en Siberian husky har sin hund försäkrad eftersom de vet att allt kan hända. När eller om olyckan, sjukdomen är framme så vill man dels veta att det inte kommer att påverka ens plånbok alltför mycket men också den hjälpen man får om man har sin hund försäkrad. Du kan försäkra din hund från så lite som 75 kr i månaden.

Du kan försäkra din Siberian husky mot olyckor, sjukdomar, MR & CT undersökningar, livförsäkring, medicin, ordinerat foder, rehabilitering och mycket mer. Välj mellan olika nivåer när det kommer till den fasta och rörliga självrisken. Du kan även lägga till en livförsäkring för din Siberian husky för så lite som 7 kr i månaden.

I ovanstående exempel hos Lassie försäkringar så ingår även: 30.000 kr i veterinärvård, dolda fel, tandvård, kostnader för insomning, vård i hela Europa och obegränsat antal videosamtal till FirstVet.

Lassie hundförsäkring är ett utmärkt val när det kommer till att försäkra din Siberian husky. Det skiljer en del i månadskostnad hos de andra försäkringsbolagen. Lassie erbjuder även Sveriges högs ersättning vid veterinärvård. 

Siberian husky

Ursprung

Siberian husky härstammar från Sibirien. Norra Sibirien var förr helt beroende av denna hund för att ta sig långa avstånd på släde.

Hälsa

Denna hundrasen är en mycket frisk ras utan några kända sjukdomar. 

Egenskaper

Rasen har en väldigt hög arbetsmoral, den är livlig och uppmärksam. De är mycket snabba och har en väldigt bra uthållighet.

Fysiska attribut

Rasen är i klassen medelstor och mankhöjden för hanar är 53 – 60 cm och för tikar 51 -56 cm. Hanar väger mellan 20 – 27 kg och tikar mellan 16 – 23 kg.