Drever försäkring

Topp 3 bästa försäkring för Drever

Billigast

5/5
4.3/5
3.5/5

Pris

5/5
ica hundförsäkring
4.3/5
moderna hundförsäkring
3.5/5

Försäkring Drever

Näst intill alla som har en Drever har sin hund försäkrad eftersom de vet att allt kan hända. När eller om olyckan, sjukdomen är framme så vill man dels veta att det inte kommer att påverka ens plånbok alltför mycket men också den hjälpen man får om man har sin hund försäkrad. Du kan försäkra din hund från så lite som 83 kr i månaden.

Du kan försäkra din Drever mot olyckor, sjukdomar, MR & CT undersökningar, livförsäkring, medicin, ordinerat foder, rehabilitering och mycket mer. Välj mellan olika nivåer när det kommer till den fasta och rörliga självrisken. Du kan även lägga till en livförsäkring för din Drever för så lite som 7 kr i månaden.

I ovanstående exempel hos Lassie försäkringar så ingår även: 30.000 kr i veterinärvård, dolda fel, tandvård, kostnader för insomning, vård i hela Europa och obegränsat antal videosamtal till FirstVet.

Lassie hundförsäkring är ett utmärkt val när det kommer till att försäkra din Drever. Det skiljer en del i månadskostnad hos de andra försäkringsbolagen. Lassie erbjuder även Sveriges högs ersättning vid veterinärvård. 

Drever

Ursprung

Drevern hette tidigare Dachsbracken och avlades fram under mitten på 1850 talet i Sydtyskland, Tyrolen och Schweiz. Rasen kom först till Sverige under tidiga 1900 talet. 

Hälsa

Drever är en frisk hundras med få hälsoproblem. De problem som kan förekomma är andningssvårigheter och onormal trötthet. 

Egenskaper

Detta är en hundras men väldigt mycket jaktlust.

Fysiska attribut

En robust hund som är avlad för långsamt drivande jakt. Deras mankhöjd för hanar är 32 – 38 cm och 30 – 36 cm för tikar.