Mops försäkring

Topp 5 hundförsäkringar

Lassie hundförsäkring

Lassie Hundförsäkring

Hundförsäkringsbolag

Many pets hundförsäkring

ManyPets

Hundförsäkringsbolag

moderna-hundförsäkring

Moderna Försäkringar

Hundförsäkringsbolag

ica-hundförsäkring

Ica Försäkring

Hundförsäkringsbolag

Agria-hundförsäkring

Agria Djurförsäkring

Hundförsäkringsbolag

Topp 3 bästa försäkring för Mops

Billigast

5/5
4.2/5
3.5/5

Pris

Many pets hundförsäkring
5/5
4.3/5
ica hundförsäkring
3.5/5

Försäkring Mops

Flesta som har en Mops har sin hund försäkrad eftersom de vet att allt kan hända. När eller om olyckan, sjukdomen är framme så vill man dels veta att det inte kommer att påverka ens plånbok alltför mycket men också den hjälpen man får om man har sin hund försäkrad. Du kan försäkra din hund från så lite som 236 kr i månaden.

Du kan försäkra din Schäfer mot olyckor, sjukdomar, MR & CT undersökningar, livförsäkring, medicin, ordinerat foder, rehabilitering och mycket mer. Välj mellan olika nivåer när det kommer till den fasta och rörliga självrisken. Du kan lägga til en livförsäkring för denna hundras.

ManyPets hundförsäkring är ett utmärkt val när det kommer till att försäkra din Mops. De är Sveriges populäraste hundförsäkring och är dessutom väldigt prisvärda!

Mops

Ursprung

Mops härstammar från Kina men deras hemland är England. Mopsen kom till Europa på sena 1500 talet. 

Hälsa

Detta är en hundras som ofta har problem med andningen, ögonen och huden. Mops ingår i Särskilda Rasspecifika Domaranvisningar RSD.

Egenskaper

Mops är en väldigt liten hund som är väldigt nyfiken av sig. Rasen är gladlynt och trofast och kommer ofta bra överens med många andra hundraser. 

Fysiska attribut

Denna lilla kvadratiska lilla och kompakta hundras väger cirka 6,5 – 8 kg. De har ett runt huvud med trubbigt nosparti och mycket rynkor i ansiktet. De har en kort svans som är ringlad och vilar på ryggen eller deras höft.