Golden retriever försäkring

Golden retriever

Topp 5 hundförsäkingar

Lassie hundförsäkring

Lassie Hundförsäkring

Hundförsäkringsbolag

Many pets hundförsäkring

ManyPets

Hundförsäkringsbolag

moderna-hundförsäkring

Moderna Försäkringar

Hundförsäkringsbolag

ica-hundförsäkring

Ica Försäkring

Hundförsäkringsbolag

Agria-hundförsäkring

Agria Djurförsäkring

Hundförsäkringsbolag

Topp 3 bästa försäkring för Golden retriever

Billigast

5/5
4.3/5
3.5/5

Pris

5/5
Many pets hundförsäkring
4.3/5
ica hundförsäkring
3.5/5

Försäkring Golden retriever

Alla hundägare i dagsläget har sina hundar försäkrade. Därför är det också viktigt att du väljer att försäkra din Golden retriever, därför att man vet aldrig när olyckan eller sjukdomen är framme. När eller om olyckan, sjukdomen är framme så vill man dels veta att det inte kommer att påverka ens plånbok alltför mycket men också den hjälpen man får om man har sin hund försäkrad. Du kan försäkra din hund från så lite som 118 kr i månaden.

Du kan försäkra din Golden retriever mot olyckor, sjukdomar, MR & CT undersökningar, livförsäkring, medicin, ordinerat foder, rehabilitering och mycket mer. Välj mellan olika nivåer när det kommer till den fasta och rörliga självrisken.  Du kan lägga till en livförsäkring för din hund för så lite som 7 kr i månaden.

I ovanstående prisexempel så ingår dolda fel, veterinärvård upp till 30.000 kr, tandvård, kostnader för insomning, vård i hela eurpoa och obegränsat med videosamtal till veterinär via FirstVet.

Lassie hundförsäkring är ett utmärkt val när det kommer till att försäkra din Golden retriever. De erbjuder Sveriges högsta ersättning vid veterinärvård och är dessutom väldigt prisvärda!

Golden retriever

Ursprung

Golden retriever kommer ursprungligen från gränstrakterna mellan England och Skottland och avlades fram på 1800-talets senare halva. Den användes som apportör av jägare som behövde en hund till att söka upp fågel och småvilt.  Kravet var att den skulle kunna arbeta på både land och i vatten och dessutom kunna växla mellan att vara aktiv och passiv. Utöver det var det viktigt med samarbeta med sin förare och fungera bra med andra hundar.

Hälsa

Golden retriever är en frisk en relativt frisk hundras och många lever i över 10 år. Det finns risk för ärftliga sjukdomar men det inträffar ganska sällan.

Egenskaper

Utåtriktad, följsam och intelligent är ord som beskriver en golden retriever bra. Rasen har dessutom en god arbetsmoral och apporteringslust. Den är tillitsfull, vänlig och har bra självförtroende. Rasen är generellt social och gillar att spendera tid med sin familj och att bära runt på olika föremål gör den lycklig.

Fysiska attribut

En golden retriever har bra rörlighet, är välbalanserad, kraftig och symmetrisk. Hanar har en mankhöjd på ca: 56-61 cm och 51-56 cm för tikar.