Om oss

Din guide till säkert hundägande

Det är inte alltid lätt att hitta den bästa hundförsäkringen till sin hund, det vet vi på försäkrahund.se av egna erfarenheter. Och precis som vi, så är många hundägare inte medvetna om att man kan få en försäkring som täcker samma saker till ett bättre pris, utan att offra bra kundservice.

Vi hjälper dig hitta rätt försäkring

Det är anledningen till att vi skapade denna sidan, så att man lätt ska kunna jämföra hundförsäkring utan att behöva kolla igenom alla försäkringsbolag, ett i taget. Här försöker vi dela med oss av de allra viktigaste när det kommer till hundförsäkringar, och saker som vi själva inte tänkte på när vi skulle försäkra hunden. Vi vill vara så heltäckande vi kan när det kommer till hundförsäkringar, men det finns alltid utrymme för förbättring. Är det något du tycker saknas eller om du har tips på vad du skulle vilja läsa på våran sida, så får du gärna höra av dig!

Kontakta oss

Om du undrar något angående våran sida eller om du vill komma i kontakt med oss angående annonsering/samarbete, fyll i kontaktformuläret med ditt meddelande så återkommer vi så fort vi kan. Det får även bra att mejla till – info@försäkrahund.se

– Information och uppgifter på Försäkrahund.se ska bara användas i informativt syfte och publiceras därför med reservation för eventuella fel.

Topp 5 hundförsäkringar

Lassie hundförsäkring

Lassie

Hundförsäkringsbolag

Many pets hundförsäkring

ManyPets

Hundförsäkringsbolag

moderna-hundförsäkring

Moderna Försäkringar

Hundförsäkringsbolag

ica-hundförsäkring

Ica Försäkring

Hundförsäkringsbolag

Agria-hundförsäkring

Agria Djurförsäkring

Hundförsäkringsbolag