Cavalier king charles spaniel försäkring

Cavalier king charles spaniel försäkring

Topp 5 hundförsäkringar

Lassie hundförsäkring

Lassie Hundförsäkring

Hundförsäkringsbolag

Many pets hundförsäkring

ManyPets

Hundförsäkringsbolag

moderna-hundförsäkring

Moderna Försäkringar

Hundförsäkringsbolag

ica-hundförsäkring

Ica Försäkring

Hundförsäkringsbolag

Agria-hundförsäkring

Agria Djurförsäkring

Hundförsäkringsbolag

Topp 3 bästa försäkring för Cavalier king charles spaniel

Billigast

5/5
4.3/5
3.5/5

Pris

5/5
ica hundförsäkring
4.3/5
Many pets hundförsäkring
3.5/5

Försäkring Cavalier king charles spaniel

Alla hundägare i dagsläget har sina hundar försäkrade. Därför är det också viktigt att du väljer att försäkra din Cavalier king charles spaniel för att man vet aldrig när olyckan eller sjukdomen är framme. När eller om olyckan, sjukdomen är framme så vill man dels veta att det inte kommer att påverka ens plånbok alltför mycket men också den hjälpen man får om man har sin hund försäkrad. Du kan försäkra din hund från så lite som 126 kr i månaden.

Du kan försäkra din Cavalier king charles spaniel mot olyckor, sjukdomar, MR & CT undersökningar, livförsäkring, medicin, ordinerat foder, rehabilitering och mycket mer. Välj mellan olika nivåer när det kommer till den fasta och rörliga självrisken.  Du kan lägga till en livförsäkring för din hund för så lite som 7 kr i månaden.

I ovanstående prisexempel så ingår dolda fel, veterinärvård upp till 30.000 kr, tandvård, kostnader för insomning, vård i hela eurpoa och obegränsat med videosamtal till veterinär via FirstVet.

Lassie hundförsäkring är ett utmärkt val när det kommer till att försäkra din Cavalier king charles spaniel. De erbjuder Sveriges högsta ersättning vid veterinärvård och är dessutom väldigt prisvärda!

Cavalier king charles spaniel

Ursprung

Cavalier king charles spaniel finns i hela världen och första året som den godkändes som en enskild ras av Engelska Kennelklubben var år 1945.

Hälsa

Rasen finns i ett hälsoprogram därför att det är mycket vanligt förekommande att de får blåsljud på hjärtat. Med tanke på rasens stora hängande öron så är det relativt vanligt att det kan förekomma problem med dem. Cavalier king charles spaniel har också rätt stora ögon så där kan det vara värt att lägga ett extra öga emellanåt. Rasen ingår i de Särskilda Rasspecifika Domaranvisningarna RSD.

Egenskaper

Cavalier king charles spaniel är en livlig och välbalanserad hundras, de är ofta orädda, vänliga och mycket sällan aggressiva. De passar in i de flesta miljöer och är på så vis en perfekt sällskapshund.

Fysiska attribut

Cavalier king charles spaniel är en liten hundras som väger mellan 5,5 – 8 kg. Deras mankhöjd är cirka 30 till 35 cm. Deras öron är stora och hängiga, ögonen mörka och runda.