Many pets hundförsäkring
5/5

ManyPets hundförsäkring

ManyPets överblick

ManyPets är en ny aktör på den svenska hundförsäkringsmarknaden. Bolaget grundades 2012 och började med hundförsäkringar så sent som 2017. De har varit ett försäkringsbolag för djur i Storbritannien en längre tid och besitter därmed stor kunskap om vad en hundägare söker hos ett försäkringsbolag.  De erbjuder upp till 140.000 kr i ersättning för veterinärvård vilket just nu är det högsta beloppet på svenska marknaden. ManyPets har en väldigt prisvärd hundförsäkring och har stor chans att bli Sveriges nya favorit försäkringsbolag för både hund och katt.

Betyg

Veterinärvård
Självrisk
Livförsäkring
Karenstid
Pris

Fördelar med ManyPets hundförsäkring

Såhär beräknar du pris från ManyPets

Här ser du skärmdumpar från processen du går igenom när du vill försäkra din hund hos ManyPets. Du behöver fylla i uppgifter om din hund samt ditt personnummer för att få ett pris. Processen är inte bindande utan endast till för att du ska se vad ditt pris blir. Klicka på bilderna för att förstora.

Vad ingår i ManyPets hundförsäkring

ManyPets är väldigt flexibla och erbjuder ett flertal olika valmöjligheter för hundägare. De har verkligen lyssnat på marknaden och anpassat sina försäkringar till hundar i alla åldrar oavsett ras. De har 3 st olika försäkringar för hundar så du kan hitta en som passar just dina behov. Deras största och mest täckande försäkring heter Premium, följt av Standard och den minsta bas. I samtliga ManyPets försäkringar ingår en basskydd i form av veterinärvård, rådgivning via den digitala veterinärkliniken FirstVet och valbar självrisk. Utöver detta så skiljer sig försäkringar något,  nedan redogör vi vad som ingår i de olika alternativen.

ManyPets Premium hundförsäkring

ManyPets Premium är precis som namnet avslöjar deras försäkringsbolagets bästa försäkring. Med Premium  får du en av marknadens mest kompletta hundförsäkringar. Detta ingår i ManyPets Premium:

ManyPets Standard hundförsäkring

ManyPets Bas hundförsäkring

Pris ManyPets hundförsäkring

ManyPets erbjuder tre olika djurförsäkringar som täcker olika mycket. De kallar de för Bas, Standard och Premium med upp till 140.000 kr i veterinärvårdskostnader. Enligt vårat exempel kostar ManyPets hundförsäkring 155 kr/månad, vilket gör det till en otroligt prisvärd hundförsäkring. Men som vanligt så skiljer det beroende på vad man vill ska ingå. Tryck på knappen nedanför för att beräkna just ditt pris.

Självrisk

Hög, låg, mittemellan eller ingen alls? Med ManyPets valbara självrisker kan du välja en fast självrisk från 0 kronor om ditt djur är under 9 år. Rörlig självrisk från 15%

Veterinärvårdsförsäkring

ManyPets har Sveriges just nu högsta veterinärvårdsförsäkring på upp till 140.000 kr i deras premium försäkring.

Many pets hundförsäkring

Fakta ManyPets

Support & Skadeanmälan

Du kanske även gillar

Du kanske även gillar